Izbornik
Prijava
Jedini hrvatski oglasnik s
recenzijama i ocjenjivanjem
0-24 podrška
kontakt@podstanari.com
Dodaj oglas
Prijavi se
Vaši rezultati pretraživanja

Dobrodošli na podstanari.com

Objavio denza147 na 16 listopada, 2019
0

Dobrodošli na jedini oglasnik posvećen isključivo nekretninama!

Podstanari slikaSvi znamo trenutnu situaciju s nekretninama u svijetu, a tako i kod nas. Cijene života općenito poskupljuju, a uz njih i nekretnine dok se plaće smanjuju ili ostaju iste. Prateći taj trend oglašivači su također podigli cijene oglašavanja.
Uz sve stavke vezanih za cijene također možemo primijetiti jedan negativan trend koji je u porastu, a tiče se nezadovoljnih najmodavaca i najmoprimaca kojih je sve više.
Budući da sam i ja kao administrator i idejni začetnik stranice podstanari.com također podstanar odlučio sam priskočiti tom problemu tako da napravim nešto što trenutno ne postoji kod nas i što je prihvatljivo svima.

Istina je naravno da već imamo nekoliko internetskih oglasnika, ali na nekima je cijena oglašavanja skočila do meni osobno neshvatljivih iznosa, a ostali na kojima je i besplatno imaju oglase stare i po nekoliko godina jer se stari oglasi ne uklanjaju. Mi smo riješili i jedan i drugi problem i dodali nešto što ni jedan oglasnik u hrvatskoj nema, a to su recenzije. Stavka koja najviše i izdvaja naš oglasnik.

Uzmimo za primjer eBay, AliExpress ili recimo wish. Vjerujem da oni koji su se bavili kupovanjem preko navedenih internet trgovina uvijek pri odabiru predmeta pogledaju pozitivne ocjene proizvoda i recenzije osobe/trgovine koja prodaje navedeni proizvod. Vjerujem da nikad ne bi ste platili nekome tko ima negativne ocjene i negativne recenzije nego tražite dalje do nekoga pouzdanoga. Isti princip je primjenjiv i u ovom slučaju. Svi smo prošli ista iskustva, nažalost imamo i pozitivna i negativna. Problem je što se ni jedna ni druga nisu mogla javno prikazati i pomoći drugima na taj način.

Nabrojat ćemo neke of najčešćih primjera.

Podstanari slika 2Krenimo od negativnih kao npr. previsoke cijene nekretnina u iznajmljivanju. Cijene drastično rastu, a kako je sistem centralizacije sve popularniji tako veći gradovi postaju nemogući za pojedinca da živi samostalno. Neki stanovi u gradovima dostižu iznose najma koji su ekvivalentni iznosu nečije plaće.
Drugi najčešći problem je sam odnos najmodavca i najmoprimca.
Osobno ja dok pišem ovaj tekst se mogu prisjetiti nekoliko slučajeva.
Najmodavac mi je ulazio u stan dok me nema, provjeravao me di sam i kada se vraćam, branio mi posjete u stan. Također sam imao slučajeva neriješenih računa od najmoprimaca prije mene koji su se meni stavljali na stol, a da ne govorim o slučajevima kada se kvarovi dogode za koje nisam ni bio odgovoran nego su godine učinile svoje.

Obrnuto vrijedi isto. Problem je i s najmoprimcima.
Neplaćanje obaveza, napuštanje prostora bez najave, plaćanja i podmirenja štete. Problematičnih i glasnih najmoprimaca, kućnih ljubimaca te kašnjenje s plaćanjem svih obaveza.

Kada uzmemo u obzir gore navedeno onda vidimo puni potencijal i svrhu ovog oglasnika. Zamislite da ste te stvari mogli vidjeti čak i prije samog poziva i dogovora. Da ste unaprijed znali s kime imate posla. Sada je i to moguće. Neka svatko od nas ostavi recenziju samo jednoj osobi/agenciji i već smo si stvorili jednu bazu podataka s kojom jedni drugima pomažemo.
Podstanari slika 3

Osim recenzija možete primijetiti da je ova stranica daleko modernija i preglednija od svih trenutno poznatih na našem tržištu. Mnogo truda i vremena je uloženo, ali mislimo da je vrijedilo. Jednostavno zumirajte svoj grad, ulicu koja vas zanima i pogledajte da li trenutno ima što dostupno na toj lokaciji.
Ukoliko trenutno nema kliknite na spremi pretraživanje i onog trena kada se u toj ulici, po vašoj cijeni i svim filterima koje ste odabrali pojavi oglas vi će te prvi dobiti njegov link na email.
Postavite sami svoj besplatni oglas, pratite broj pregleda. Uredite ga u svakome trenutku, obrišite, dodajte novi i pratite svoje ocjene i recenzije od strane drugih.

Za sve upite slobodno nas kontaktirajte u bilo kojem trenutku.

  • Napredno pretraživanje

    0 € do 5,000 €

    Napredno pretraživanje