Izbornik
Prijava
Jedini hrvatski oglasnik s
recenzijama i ocjenjivanjem
0-24 podrška
kontakt@podstanari.com
Dodaj oglas
Prijavi se
Vaši rezultati pretraživanja

O nama

Podstanari.com stranica napravljena je s ciljem da najmoprimce bolje upozna s najmodavcima kao i obrnuto. Naš cilj je uz Vašu pomoć prikupiti Vaša osobna iskustva pri Vašem boravku kod pojedinih najmodavaca kao i iskustva najmodavaca s prijašnjim i trenutnim najmoprimcima.

Do sada je praksa bila da se i jedni i drugi biraju “na slijepo” i nadaju se idealnoj situaciji što većinom nije slučaj.

Zbog te potrebe nastala je naša stranica da se “nagrade” pozitivna iskustva kao i “kazne” loša.
Ideja je da samo jedna Vaša recenzija trenutnog ili prošlog najmodavca kao i najmoprimca već može dati sliku skoro cijele Hrvatske za što vam treba svega nekoliko minuta, a nekoga može spasiti neugodnih iskustava.
Uz mogućnost ocjenjivanja dodali smo i mogućnost oglašavanja tako da smo napravili prvi Hrvatski oglasnik koji uz oglašavanje ima i mogućnost da se ocjene korisnici.

Ukoliko osoba kojoj želite napisati recenziju ili ocjenu trenutno nema profil, pomozite sebi i drugima te promovorajte našu stranicu da Zajedno pokrenemo novi sustav u kojem više nema nasumičnog biranja. Bez Vas ova stranica, kao i cijela ideja nema svrhu. Pomozimo jedni drugima!

Pogledajte i ovu kratku uvodnu prezentaciju

Usporedite oglase